Viata mondena a Clujului!

Incepem relatarile noastre din Cluj Napoca prin a va ura bun venit pe GossipGay Cluj…

Dorim sa va prezentam mondenitatile vietii gay din Cluj , cu toate suisurile si coborasurile ei, toate partile ascunse si nestiute sau stiute de putina lume astfel incat sa fim la curent cu toate lucrurile bune si rele din oraselul nostru iubit.

Avand in vedere ca este primul post pe acest blog, voi atinge un subiect delicat si incitant al Clujului si anume cluburile gay din oras.

Cu toti suntem la curent cu rivalitatile intre aceste cluburi , fie ele trecute sau prezente, dar din pacate existente.

Zilele astea s-a facut multa zarva si tam tam cu cele doua cluburi existente pe la noi si adica clubul Delirio si clubul Zig Zag, primul sub patronajul cunoscutului domn Lucian Dunareanu , iar al doilea sub patronajul domnisoarei  Iulia Deac in calitate de asociata.

Dar eu voi atinge in acest post micile incidente ale domnului Dunareanu, in cadrul party-urilor organizate de dansul.

Putem incepe cu clubul Zig Zag undeva inainte de 15 ianuarie dansul isi tinea party-urile in acea locatie, unde fumul gros din ultima incapere putea fi taiat cu cutitul, unde muzica se intrerupea datorita sistemului audio ce era la pamant , iar baile erau ingrozitoare, insa pe langa toate aceste lucruri mai plateai de buna voie si taxa de intrare pentru a te desfata in acele conditii.

Trecand peste si facand abstractie de acea locatie, urmeaza clubul Melody, un club foarte dragut si cochet dar unde volumul muzicii era prea scazut si puteai sa porti o conversatie normala cu persoana de langa tine chiar daca te aflai langa boxe.

Urmeaza pe lista dezastrul din Roland Garros , unde clientii erau intampinati de o muzica infernala, un ger cumplit si speranta ca va incepe cheful, speranta sfasiata din pacate timp de o ora .

Ultimul dar nu cel din urma este party-ul de la deschiderea mult mediatizatului club Delirio, fiind si cel mai nou club din Cluj Napoca.

Deschiderea oficiala din data de 29.01.2011 a clubului Delirio a fost onorata de o multime de oameni curiosi de noul club, asa ca am mers si eu hop top sa vad cum e pe acolo.

Am fost intampinat de o incapere micuta , intunecata, niste canapele infasurate intr-un material argintiu , o singura toaleta si un sistem de incalzire pe butelie care iti dadea fiori doar gandindu-te ca poti sari in aer in orice clipa sau se poate aprinde vreo haina a vreunui client .

Dar asta nu este tot. Spre surprinderea mea dupa vreo doua ore de la aparitia mea in club ceva cunoscut si-a facut prezenta, ochii incepand sa ma usture intr-un hal fara de hal si cred ca a-ti ghicit despre ce este vorba, vesnicul fum datorat prostului sistem de ventilatie, desi noi am fost informati ca este un spatiu bine aerisit.

Trecand cu vederea peste aceste incidente, la putin timp am fost martorul unui eveniment care m-a facut sa plec din acel club cu gandul ca tot acasa este mai bine.

Stateam si ma uitam prin club , urmarind invitatii din acea seara cand am observat ca unui baiat ii fusese lipita guma in par chiar de catre unul din invitati , insa nimeni nu spusese nimic, totul trecand in umbra.

Doua ganduri imi treceau prin cap in acel moment: 1) Saracul baiat ce surpriza va avea cand isi va da seama ceea ce il asteapta acasa si 2) Cum sa plec mai repede din club fara sa ma trezesc cu vreo surpriza prin par sau pe haine.

Am plecat din club fara nici o ezitare , mergand direct spre casa, locul cel mai sigur pentru mine si cel mai placut, fara fum, fara surprize , locul unde ma simt cel mai bine.

Ma tot gandesc oare cum a reactionat acel baiat cand a descoperit surpriza si ce s-a mai intamplat prin cele doua locatii de atunci…

Pana voi afla raspunsurile intrebarilor mele eu va doresc numai bine si promit ca voi reveni cu noi posturi privind viata gay a clujenilor…

Adieu mon cher !

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *