Unde par nu e … nimic nu e

By Monday, July 21, 2014 0 No tags Permalink 4

Nu-mi vine sa cred cata ipocrizie poate exista in aceasta mica Sodoma si Gomora numita Cluj. Nu mai poate omu’ spune nimic, nicaieri, fara sa nu fie atacat(a) de stiu eu ce insecta spana.

Ieri, pe timp de zi, frumos afara, primesc si eu un mesaj cu reclama la micuta bodega numita Delirio, o locatie frumusica, in cazul in care esti fascinat de mirosuri de pestera, de susuitul apei in jos pe peretii din piatra sau mirosul de transpiratie + sapun Cheia, mesaj in care sunt invitat sa vin la chefurile de vineri unde totul e frumos iar sambata, ummm, sambata vin cei din alte orase si e incendiar totul (la cata apa curge pe peretii aia, ma indoiesc ca e ceva incendiar , e ignifug totul acolo, peretii, podeaua, Petruta) si eu, nesimtit din fire, ii raspund celui cu reclama : Dincolo e mai misto.

Valeeeu dragii mei, parca am turnat foc pe respectivul, cum am indraznit sa zic asa ceva? Ah, va intrebati la ce ma refer prin dincolo? Pai, nu stiu daca stiti, dar in Cluj se mai organizeaza intr-un loc chefuri gay, Queens Club, diversitatea e binevenita, as spune eu, atata timp cat tot conceptul de LGBTQ se bazeaza pe acceptarea DIVERSITATII dar nu, postul asta nu e despre Queens sau Delirio.

E despre zgripturoaica de Lucian Dunareanu, Luciana Duvall sau cum isi mai spune stimab65434_404204959653272_188790222_nila doamna. Curata la suflet, cazierul alb si altele. Raspunsul stimabilei la replica mea: dincolo e mai misto a fost foarte fatalist, parca venise din gura unei dive apuse de mult, o data cu epoca de piatra. Fiecare are dreptul sa mearga unde doreste. Valeeeu, normal draga mea, ca doar ma duc pe banii MEI, nu pe a unei lesbiene sau mai stiu eu ce(stimmmm noiiii ceee-ai facut tuuuu, rautate mica ce esti). Si evident, nesimtitul din mine raspunde :Spune-i astea managerului de acolo, ca deh, auziem multe vorbe, lansate de dansa, intr-un moment de furie, petrecut dupa o privire scurta-n oglinda (o fi fost de la luciu?). Moment in care discutia s-a mutat din sfera muritorului si s-a mutat intre zei. Se prezinta, imi spune cine e? Sunt eu, Lucian Dunareanu . In acel moment habar n-am avut ce sa fac, sa fac plecaciuni in fata acestui om minunat, care a sacrificat banii altora sa-si faca cluburi? Care scoate vorbe despre toata lumea care nu-i accepta avansurile sau orice altceva vrea? Care arunca cu rahat (care nici ala probabil nu-i al lui) in toata lumea? Ah, nu, refuz sa ma aplec in fata unei asemenea persoane, asa ca am decis sa ma scarbesc putin. Si incepe stimabila. Daca esti barbat cu coaie … Baby, toate suntem barbate cu coaie. Ca doar stiu, zice el, ca el e barbat cu si discuta toate chestiile astea. Really baby? Tu ? BARBAT? hahaha, Sincer eu aveam impresia ca-n momentul in care nu-ti luai stiu eu ce paiate pe tine sau peruci sau ce-ti mai puneai pe cap ca te travestesti. Eu credeam ca look-ul tau de travestita imita cel al actritei Demi Moore in G.I. JANE. Cheala, putin mascula si vesnic incruntata.  Ah uitasem , mi-a enumerat asa, ideile ei, sa nu le piarda. Pe locul 4 a fost o revelatie pentru mine, incepe respectiva, duduie integra (as dori sa adaug) . Daca el a barfit respectivul loc, chiar este o problema la mijloc, spune ea. Ok, dragii mei , sa ne gandim, in momentul in care cineva barfeste, cred ca arata ceva de genu asta : LUCRUL BARFIT —- BARFITORUL —- CEL CARE AUDE BARFA … Si daca ma uit bine … problema da, chiar e la mijloc si problema aia esti TU, draga Dunareanca.

print

Draga mea, vremurile s-au schimbat, lumea s-a mai desteptat, nu e nevoie sa te folosesti de tot felul de tertipuri sa-ti atingi telurile malitioase, cei din Queens nu  te barfesc, nu e nevoie, sunt destui oamenii carora le displaci (oricine cu IQ peste 100). Tot ce ai facut tu, ai facut pentru tine si nu pentru comunitate, daca vrei sa fi amintita ca o martira, iti sugerez alte metode. Lumea s-a “desteptat” involuntar. Probabil ca-n mintiuca ta, ingusta si pricajita, dai vina pe comunitate si pentru faptul ca ti-ai pierdut podoaba capilara (de la stresul provocat de heteroii care ne urasc ca suntem gay). Iti sugerez alta strategie de marketing pentru Delirio. Incepe sa faci curat, eventual instaleaza un sistem de ventilatie,un sistem audio mai performant, DJ care stiu ca e nevoie si de BASS nu doar de inalte si medii, mai fa curat prin el, investeste si tu putintel, da si tu inapoi stundenteilor care si-au tocat banii de pateu la tine.  Mi-ar fi mila de tine, de ce esti dispus sa faci ca sa ai ce manca a 2-a zi, dar dupa cum am spus mai sus, de 2 ori cred, sunt un nesimtit.

 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *