Travesty-ul Romanesc… posibilitate de a te face remarcat!

Multi stim ca Travesty-ul in Romania este acel concurs la care toate “fetele” cu peruca, tocuri si toate alese merg sa se parodieze si sa “interpreteze”, dand din ele ceea ce este mai bun. Spre exemplu, va aducem la cunostinta ca in 26 februarie, la Cluj-Napoca s-a tinut un astfel de concurs, gazduit fiind de Zig-Zag Club. Unde 6 concurente/ concurenti s-au batut pt diadema plina de pietricele si paglica frumos inscriptionata cu “MISS TRAVESTY CLUJ-NAPOCA 2011” ,  numai ca juriul a avut ceva de lucru in seara cu pricina deoarece au avut parte de un moment inedit, in care 3 distinse doamne, si-au facut aparitia in cadrul clubului gatite si spritate, frumos parfumate in care feromonii curgeau val pe langa dansele, 3 doamne ce si-au ales un nume de trupa “CARTITELE VESELE” deoarece, Veveritele Vesele deja era un nume ocupat, unde respectivele concurente au intrat in concursul pentru ce-a mai buna DIVA, a serii si clasamentul s-a infaptuit astfel:

LOCUL I – Shakira de la Cluj Napoca impreuna cu Myriram;

LOCUL II – Claudita de la Cluj Napoca impreuna cu Elissa;

LOCUL III – Barbara impreuna cu Dalida.

 

Dragii mei, se pare ca travesty-ul la Cluj-Napoca este o moda si cum toate sunt frumoase si aratoase le-a fost foarte greu juratilor sau “injuratilor” de dupa sa aleaga un bine meritat loc 1, pentru ca DA! la Cluj-Napoca, dupa cum stim de 6 ani, se face constant concursul de Miss Travesty Romania, insa in acest an acest concurs nu se va mai tine la Cluj si isi va schimba locatia la BRASOV unde gazda ne va fi chiar distinsa Dana de Kronstad detinatoare trofeului MISS TRAVESTY ROMANIA 2010.

 

Gura lumii zice ca se va tine unul si la Cluj , unul si la Brasov … nu ca am dori sa dezbatem prea mult problema aceasta, insa ne dorim sa stim exact locatia unde sa mergem sa ne luam tocurile, cerceii, unde sa ne asezam peruca abia calcata cu fierul de calcat, poseta cu sanii pentru concurs sa participam si noi. Din partea noastra poate sa fie cate un Miss in fiecare judet, ca cel final sa-l faca la Budapesta sau la Belgrad. Sa detaliem putin:

 

26 martie 2011 MISS TRAVESTY ROMANIA editia a VII-a la Brasov .

 

Consurs de frumusete in care barbatii se vor imbraca in femei si vor avea de sustinut 3 probe:

–          prezentarea unei tinute casuale dar decenta; zic organizatorii;

–          proba de interpretare, in care fiecare concurent isi va demonstra si arata abilitatiile actoricesti si v-a “interpreta” o piesa favorite a unei artiste favorite, aratandu-ne, noua ce inseamna arta travestiului;

–          prezentarea unei tinute de seara, in care fiecare concurent va defila ca pe podiumul lui Versace intr-o frumoasa rochie de seara.

 

Ce stim noi este clar, organizatorii zic ca fac o chestie legala, insa multe guri dezaproba ideea cea noua cu care ei vin, se spune ca numele este un nume de marca, déjà inregistrata la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI. Mai stim ca au si concurente si juriu impartial si chiar doi prezentatori si ne promit un show incendiar. Gazda concursului va fi Club V din Brasov, club ce poate asigura spatiul pentru cel putin 300 de persoane, cu oferte atractive, bauturi promotionale, invitati de renume, dintre acestia spicuim: Shakira de la Brasov , Nicola, Dana de Kronstad, fosta castigatoare a Miss Travesty Romania 2010, Kaballa de la Timisoara impreuna cu Andreea La Diva , de asemenea castigatoare ale concursului de Miss Travesty Romania, una in 2005 si una in 2009.

 

Ce mai stim despre acest concurs este faptul ca nu se percepe intrare si ca premiile vor fi in bani si produse cosmetice care este un lucru inedit fata de editiile precedente, nu stim insa numarul de concurente ce vor participa insa suntem asigurati de faptul ca au si concurente.

 

Tot organizatorii ne asigura de faptul ca exista concurente si ca de multe ori s-a incercat sabotarea concursului insa acestia tot vor sa-l duca la bun sfarsit deoarece, zic ei, este o idee noua si inedita. Insa vom vedea ce se va intampla. Informatiile acestea le gasiti si dvs pe pagina lor de internet:

http://www.misstravesty.com

 

 

30 aprilie 2011 MISS TRAVESTY ROMANIA editia a VII-a la Cluj-Napoca .

 

Conform traditiei, acest concurs se desfasoara an de an la Cluj-Napoca , concurs organizat de Lucian Dunareanu.

Concurs de frumusete in care barbatii se vor imbraca in femei si vor sustine 2 probe:

–          proba de imitatie sau interpretare in care fiecare concurrent isi va imita/interpreta un artist preferat, de obicei artisti de sex feminin, pentru ca vorbim de Miss Travesty;

–          proba de parodie in care aceiasi concurenti vor parodia artistele lor preferate.

 

Ce stim noi este ca acest concurs va avea loc in 30 aprilie 2011 la Cluj-Napoca , ca organizatorul concursului face din acest concurs o traditie sa-l tina la Cluj , nu stim insa locatia aleasa pentru concurs, nici nu stim exact ce concurente exista. Nu putem sa va dam prea multe detalii despre acest concurs deoarece nu le avem nici noi insa stim ca se fac inscrieri la concurs. Organizatorul acestui concurs acuza pe cei de la Brasov ca le-a furat ideea, insa dupa cum bine vedem sunt doua concursuri sub aceiasi denumire, unu este legal celalalt nu, unul este de-a dreptul pe val celalalt este in discutii cu doua ideei diferite, alti organizatori, etc etc.

Informatii cu privire la concursul de la Cluj-Napoca gasiti la:

http://www.miss.beanangel.ro/

 

Noi, nu putem face decat sa uram bafta concurentelor de la Brasov cat si celor de la Cluj-Napoca si multe, multe editii organizatoriilor cu cat mai putin scandal, nu inainte de a face un anunt:

 

Acum ca tacamul sa fie bine facut va anuntam ca noi, detinatorii blog-ului GossipGay, organizam MISS TRAVESTY GOSSIP GAY, si dam titlul de MISS TRAVESTY GOSSIP GAY, celei mai urate travestite, noi nu avem reguli de inscriere, inscrierea o puteti face oriunde; pentru ca oricum ajunge la noi ca vreti ca nu vreti, noi va premiem ca fiind ce-a mai urata travestita. Premiile nu le stim insa va dam atentie si va bagam si in seama. Nu avem data exacta in care sa tinem concursul dar noi il vom tine in fiecare zi, daca este nevoie si vom oferii zilnic premii de cea mai urata travestita.

 

0
3 Comments
 • brasovean
  March 2, 2011

  mdea … comunitatea gay din RO … invidie, frățărnicie, ură, etc … tipc gay mai precis romanian gay.
  odată nu s-ar intelege si ei sa faca un lucru asa ca la carte, iar o sa sară presa , mass media pe noi .. mai spuneti de Naomi ca ea cauta mereu scandal dar de fapt toti gay-ii sunt asa. Circ si panaramă in cel mai urât sens al cuvantului, de aceea nu ne inghite ”comunitatea” heterosexuala, ar trebuii dracu sa fim un exemplu, sa le arătam ca suntem unitzi si ca putem face lucruri fară a ne da in specatacol , fara a face scandal … dar NU … noi trebuie sa facem circ , scandal … tipc gay , tipc Românesc. imi este scârbă.

 • Alexandru
  March 8, 2011

  Pasta…..cine a scris…habar nu are sa scrie…pasta.
  Asta care vrea sa tina miss-ul:)) dupa spatele altuia….

  • GayGossip
   March 8, 2011

   Nu inteleg exact la ce te referi cand spui ca “vrea sa tina miss-ul dupa spatele altuia”, si nici nu intelegem expresia” habar nu are sa scrite..pasta”… Poate ne detaliezi exact ce vrei sa ne transmiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *