Travestiti femei fatale

Incep sa cred ca in 2014, avem oameni care nu stiu sa se identifice sexual. Aici ma refer la aproximativ 25 % din travestitii din Romania; se identifica ca fiind transsexuali. Bun, moda aia cu travesti, in care “travestitul interpreteaza un rol” pornita din antichitatea teatrului grec, este deja fumata. Unii din ei inca sunt antici si au ramas la stadiul asta fara a-si da seama ca travesti nu reprezinta in tocmai interpretarea unui rol facand o parodie dupa vedetele de pe la noi sau cele internationale.

Travestitii i-as impartii si pe acestia in doua grupe. Unul: travestiti cu gust, care au investit ceva si pot spune ca sunt de admirat acesti oameni si al doilea grup travestitii libidinosi; care te fac sa-ti vomiti ochii cand ii vezi. Eu inteleg ca trecerea anilor isi cam spune cuvantul, insa sa devi gras si sa te numesti transsexual deoarece grasimea iti scoate sanii in evidenta mi se pare hilar.

Tot acest post porneste de la o discutie cu distinsa, renumita si unica transsexuala, cea mai veche de altfel, Petra sau Petruta sau cum isi doreste dansa sa se intituleze. Prezentandu-se la telefon pentru a obtine informatii cu privire la noua locatie de club de profil LGBTQ din Tzluj  (a se citii CLUJ), numit Club Ruby. Discutia o aveti atasata mai jos:

Draga noastra Petra Transs (folosim doi de “S”, pentru a nu face comunitatea Transsexualelor de ras), noi intelegem ca este o dorinta mai veche de-a ta insa consider totodata ca trebuie sa ai putin mai multa grija de tine cand vine vorba de astfel de afirmatii. Totodata ne aducem aminte cand detineai un “prestigios” profil pe: Shemale escorts and Transsexual Dating – Tsdating.com, iar mataluta erai intitulata pe acolo ca esti singura transsexuala, bineinteles tot veche, a Baciului toata operata si siliconata. Nu as vrea sa fiu mai rautacios decat sunt, insa termenul de transsexual se refera la: 

Transsexualismul (denumit și transsexualitate ) se caracterizează printr-o identificare puternică și persistentă cu celălalt gen. Persoanele în cauză simt că sunt victime ale unui accident biologic și sunt închise într-un corp care nu se potrivește identității lor de gen. Cei care manifestă aceasta afecțiune poartă denumirea de transsexuali

conform Wikipedia. Ma indoiesc ca viata ta de zi cu zi se rezuma la a fi femeie tot timpul zilei. Asta include cu familia, cu prietenii, colegii de munca, pe strada, la cumparaturi. Iar daca este asa, noi ne cerem scuze insa nu cred ca te incadrezi in aria de transsexual pre-operator, deoarece ai face ceva ca sa arati mai bine decat arati acum. Nu ai abera in plina strada cu Lucian Dunareanu langa tine, incercand sa afli informatii din clubul considerat de voi CONCURENTA. Deoarece acel club nu concureaza cu a lu nimeni. Spun aceste lucruri despre Lucian, deoarece se aude undeva in fundal si vocea lui. Data viitoare, sa mai ceri lista de preturi la intreg meniul poate isi face cineva mila de tine si ti-l trimite via PrioriPost cu o garnitura de lanturi de tractat masina cu livrare speciala la Sora in fata!

Citand astfel o prietena trans: “Sa te bucuri de faptul ca ai țâțe si sa te numesti transsexual pentru ca esti gras este ca si cum te-ai bucura de faptul ca ai patratele si esti slab ca un caine” 

Ceea ce esti tu si te identifici in fata noastra, in fata comunitatii LGBTQ, se traduce ca fiind travestit:

Travesti este interpretarea unui rol potrivit unuia dintre cele două sexe de către un reprezentant al celuilalt sex. Similar, expresia în travesti se referă la deghizarea unui individ pentru a juca un rol opus sexului său.

tot conform Wikipedia. Recunosc calitatea ta vocala si faptul ca te-a inzestrat Sfanta Conchita Wurst. Eu iti sugerez sa scoti carbohidratii din meniu sa renunti la grasimi sau sa incerci sa le scazi, eventual sa ajungi sa ai putin mai multa grija de tine si sa te comporti si sa fi femeie in fiecare zi! 

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *