Tractorişti de “Homotecă”

1

 

Probabil mulţi dintre voi joacă simulatoarele de fermă de pe Facebook. Vedeţi ce draguţ sunt desenate toate personajele, ce activitate liniştită au ei pe câmp, cum totul e colorat şi prosper?

 

Ei bine, în viaţa reală tractoriştii bărboşi şi musculoşi cu care mai aveţi câte o fantezie din când în când sunt ancoraţi în cluburi, au uitat că trebuie să aibă grijă de văcuţe şi le-au preluat comportamentul. Să nu mai vorbim despre faptul că dacă au uitat să bea apă nu o mai folosesc deloc, probabil de frică să nu le intre în gură. Se poartă neîngrijit, dar unii exagerează. Mânuţa sus dacă bănuiţi care sunt persoanele responsabile pentru: cioburile in care v-aţi tăiat talpa pantofilor, sticlele de care v-aţi împiedicat în drum spre baie, sau de vasul spart de la wc din cauza căruia a trebuit sa urinaţi în baia femeilor şi v-a scăzut reputaţia de bărbat printre atâtea doamne?

Da! Sunt ei, cei care încearcă să se simtă ca acasă peste tot unde se duc, deci trebuie să facă o mizerie cruntă. Propun ca toate cluburile să aibă un ţarc la intrare unde să vă lăsaţi porcul care vă însoţeşte dacă din nefericire trebuie să aduceţi aşa ceva după voi. Se spune ca gay-ii sunt foarte simpatici şi lesbienele firi puternice, dar cât de simpatic să ţi se mai pară un baiat când îţi zâmbeşte printre bucăţi folosite de hârtie igienică, împrăştiat în toată baia? Sau o femeie care în loc să impresioneze prin atitudine te surprinde prin numărul de bucăţi de faianţă sparte cu capul?

Problema este că ei nu vor înţelege, vor râde şi se vor pişa pe ce le zic alţii. Aşa că vă rog, nu le mai acordaţi atenţie, sau măcar nu îi mai lăsaţi să bea. Pe principiul cine se aseamănă se adună, poate îşi vor găsi paradisul pierdut într-o mlaştină departe de societate.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *