New Year Party 2014

By Monday, December 30, 2013 0 No tags Permalink 0

“Dragi baietii si scumpe fete,
Maine anul se-noieste

Iar noi nu ne-am satura
De scandale am uitat!”

Ne-am intrebat de fiecare daca, de ce marea majoritate a persoanelor gay stau pe Facebook? Ba un “check in”, ba o poza. Bine, poate intelegem asta datorandu-se lipsei de comunicate sau  calitatea comunicarii prea slabe pe PlanetRomeo.

Iata cu ce flyer minunat ne incanta pentru seara zilei de 31 decembrie 2013:

1

 

In spatele lui exista binecunoscutul club Nouvelle Sauvage, locatia este chiar aceeasi din Str: Brediceanu Nr: 2 (Piata Libertatii langa fosta libraria Diverta), unde intrarea este 30 lei. Afisul vorbeste de la sine: SAMPANIE pentru ca este Petrecerea de An Nou si Aperitive plus petrecerea oferita de Dj ADMIN, petrecere neregretabila. Dress codul este acela in care te simti bine, atat de bine incat sa bei un pahar cu noi si cu minunata gazda.

Cand cluburile deja isi fac un marketing publicitar pe Facebook, fara sa plateasca atunci doare si mai tare, poate ca noi, am fost destul de chibzuiti si ne-am permis cu sume modice sa participam ba ca sponsori, ba ca organizatori, in preajma LGBT-ului Romanesc.

Mai rau este, atunci cand pagina de Facebook iti este “furata” si persoanele ce o detin i-au schimbat parola si o tin online cu scopul de a studia numarul online de pula intr-un interval de 24h. Frumos era sa o bage in off line si asa aflam ca Oficial, Nouvelle Sauvage, nu mai au o pagina de Facebook.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *