Miss Travesty Romania 2011

Toate blogurile comunitatii LGBT din Romania, erau in mare haos cand aparuse stirea ca MISS TRAVESTY ROMANIA 2011 se va tine la Brasov, unii spuneau ca este un fake, altii ca e doar un copy-paste al celui de la Cluj, insa va putem spune: “LA BRASOV, IN 26 MARTIE S-A TINUT MISS TRAVESTY ROMANIA 2011

Concursul a avut loc in seara zilei de 26 martie, in Club V din Brasov, au intrat pe scena 8 concurente:

Amalia Popa, 22 ani, Timisoara

Amanda Gold, 24 ani, Sf. Gheorghe

Carmen Serban, 23 ani, Ploiesti

Claudita, 27 ani, Cluj-Napoca

Hillary, 25 ani, Brasov

Lucica, 36 ani, Brasov

Norberta, 21 ani, Brasov

Petty, 25 ani, Constanta

Ele au avut de sustinut 3 probe: proba I: prezentarea unei tinute de zi; proba a II-a: proba de talent si, bineanteles, proba a III-a: prezentarea unei tinute de seara. Alaturi de un juriu format din 5 persoane, juriu bine ales si cat se poate de obiectiv:

Kaballa, catigatoarea primei editii de MISS TRAVESTY ROMANIA 2005 si TRAVISION 2008;

Lavinia, psigolog si psiho terapeut;

Radu, profesor de limba romana si antropolog;

Iulia Deac, organizatoare de evenimente LGBT in Cluj;

Sebby, fotograf.

In cadrul concursului, RADIO G ONE a oferit premiul pentru CEA MAI BUNA PRESTATIE, premiul revenind Norbertei de doar 21 de ani din Brasov, care a avut o prestatie deosebita, alaturi de cei doi dansatori. Mentionam insa ca premiul oferit a fost gandit si totodata jurizat de RADIO G ONE.

Un alt premiu  a fost oferit de catre Stiri Gay Romania, premiul de Miss Popularitate prin voting pe pagina dansilor de internet, vot ce s-a derulat din data de 20 martie pana in 26 martie ora 19.00, urmand sa fie prezentata castigatoarea premiului. Se pare ca acest premiu a fost castigat de Amalia de doar 22 de ani din Timisoara care pana in ziua de sambata 26 martie 2011, la ora 11.00 conducea detasat fata de celelalte castigatoare cu aproximativ 20 de voturi; urmata fiind de Lucica, fosta colaboratoare cu trupa Las Troias din Bucuresti. Cei de la Stiri Gay au anuntat organizatorii concursului de Miss Travesty Romania 2011 ca Lucica a avut o crestere spectaculoasa in 40 de minute obtinand 40 de voturi. La o cercetare amanuntita a celor care ofera premiul in valoare de 200 RON o diploma si bineacunoscuta panglica, descoperea ca Lucica a fost votata de pe acelasi IP folosind PROXY, nu cunoastem persoana/persoanele care a/au “ajutat-o” pe Lucica, insa la aflarea acestei probleme organizatorii evenimentului de la Brasov, au cerut in scris celor care ofera premiu sa descalifice primele doua pozitii pe motivul unui vot fraudulos. Deoarece in regulamentul de vot nu a fost mentionat acest lucru cei de la Stiri Gay Romania au inchis votul la ora 19.00 si au anuntat castigatoarea ca fiind AMALIA DIN TIMISOARA cu 248 de voturi, urmata fiind de LUCICA DIN BRASOV cu 247 de voturi iar pe locul 3 CLAUDITA DIN CLUJ-NAPOCA cu 78 de voturi. Alaturi aveti imaginea print-screen a voturilor finale de pe Stiri Gay.

Miss Popularitate 2011

Dupa o serata incendiara cu nume sonore din lumea travesty-ului romanesc, dintre care mentionam, Kaballa, Nicola, Rusty, Ionela de la Constanta, alaturi de cele 8 concurente, trebuia sa existe si putin circ la aflarea podiumului de Miss Travesty Romania 2011. Singura problema semnalata in cadrul serii a fost sonorizarea foarte proasta, moment in care una bucata boxa a cedat presiuniilor in care prezentatorii se intreceau in a-si etala vocile. Publicul care nu a fost nici pe departe un public care sa stie sa participle la un concurs, conisderam ca publicul brasovean nu se ridica la asteptarile noastre si totodata nu stie sa se comporte la un astfel de eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata-ne ajunsi si la aflarea rezultatelor finale date de juriu: pe locul 3 s-a clasat Lucica din Brasov, moment in care sustinatorii Lucicai au dezaprobat decizia data de juriu, (speram insa ca organizatorii sa ne puna la dispozitie fisele de evaluare a celor trei concurente aflate pe podium), iar intr-un gest pe care noi doar ne permitem sa-l comentam este momentul in care Lucica nu este de acord cu locul 3 ocupat si se revolta asupra unei domnisoare din juriu aruncandu-i florile in fata. Forteaza publicul, in speranta ca poate se va schimba ceva din decizia data, fiind sustinuta de ex-colega de trupa  Rusty care ne ofera un adevarat circ de maidan, folosind un limbaj vulgar la adresa castigatoarei si a juriului. Netinand cont ca orice contestatie in cadrul unui concurs se poate face inscris alaturi de un argument solid. Conisderam ca Lucica a “oferit” florile; nu a fost deacord cu decizia data de juriu insa produsele cosmetice si diploma de participare a uitat sa le arunce. Stau si ma intreb: daca si-a dorit acest premiul de ce nu s-a luptat si nu a fost prezenta la ultima repetitie a spectacolului? Ce fel de persoana meschina isi doreste doua titluri intr-o seara? Tot ce-i putem recomanda Lucicai este sa isi revizuiasca comportamentul in cadrul comunitatii si sa-si faca popularitatea peste tot in tara nu doar local si in Bucuresti.


Locul al doilea a fost castigat de Amalia din Timisoara, care la proba de talent a fost singura concurenta care a coborat de pe scena, prezentandu-si frumoasa sa rochie rosie, pe piesa binecunoscutei Peggy Lee – Why don’t you do right.

Locul intai si titlul de MISS TRAVESTY ROMANIA 2011 este castigat de NORBERTA de doar 21 de ani, din Brasov, care ne-a prezentat una dintre piesele castigatoare la concursul EUROVISION si anume: Ruslana Lyzhuchko –  Wild Dances. Se pare ca a facut o alegere foarte buna, deoarece publicul a aplaudat prestatia scenica a Norbertei.

Totusi, nu este un subiect incheiat pentru noi si vom revenii cu update-uri si informatii, poze si alte picanterii din cadrul spectacolului intr-un nou post.

0
5 Comments
 • Amalia Popa
  March 29, 2011

  Chiar….ce rochie frumoasa am avut!!! :D Imi pare rau pt “micile“ scandaluri , dar ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine; intr-adevar,sonorizarea a lasat destul de mult de dorit, dar asta e….orice pata e o lectie invatata; inca o data o felicit pe Norbe pt titlul castigat, fara nici o pica spre deosebire de altii:)

  • GayGossip
   March 29, 2011

   Buna Amalia, tu esti Miss Popularitate, avem rugamintea sa il promovezi articolul daca vrei reclama! Cert este ca meriti si tu si Norberta!

 • Amalia Popa
  March 30, 2011

  l-am si promovat….fii fara grija :D ;)

 • Cristella Von Bucharest
  March 30, 2011

  Daca as fi participat si eu as fi luat locul 1. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *