Lovitura dată de Obsession celor de la Delirio Timişoara

By Sunday, April 28, 2013 1 No tags Permalink 0

Ma adresez voua, celor care citesc acest site, celor care frecventeaza prestigioasa comunitate LGBT din Timisoara si nu numai. Cred ca stiti destul de bine ca, de aproximativ o luna de zile, spatiul Clubului Delirio din Timisoara este inchis si ca organizatorii au decis, printr-o conventie, ca party-urile sa fie tinute in clubul de vis-a-vis si anume in Obsession.

524500_545058758850700_1087642438_nNimic nou pana in acest moment insa, prin comunitate, se zvoneste ca administratorul clubului, totodata si Dj-ul rezident al clubului, care isi rezerva dreptul de a selecta clientela, se plange cum ca ai nostri bulangii  ajung deja ametiti in clubul dansului. In mare parte este cam adevarat, deoarece asocierea asta dintre Delirio si Obsession este una profitabila pentru domnul Administrator Ricky Bordiciuc!

Am ajuns si noi intr-o seara de sambata pentru a verifica informatia si am ramas placut surprinsi cand am realizat ca o apa plata/minerala costa mai mult decat o bere la 0,5l. Bineinteles, nu am vazut niciunde afisat care este adaosul comercial al companiei drept pentru care ne-am indreptat la bar iar primul lucru pe care l-am cumparat a fost o bere Timisoreana, daca tot suntem in Timisoara sa ramanem fideli celei mai vechi Fabrici de Bere, pretul acesteia fiind 6 lei. O vodca cu Red Bull este 16 lei, o Corona 16 lei si lista de preturi am putea sa o continuam fara probleme.

Vreau sa aduc in vizor celor care frecventeaza respectivul club ca preturile depasesc cu mult preturile celor de la Zambara, cu mult preturile celor de la Fratelli Timisoara si cu mult preturile celor de la Heaven Studio. Acum sa fim sinceri, noua ni se pare ca domnul Administrator profita maxim de situatia aceasta si isi umple buzunarele pe nedrept!

Sambata am avut parte si de o situatie fara precedent, in care cel putin 5 persoane din comunitate isi fumau linistiti tigarile la intrarea in club si se plangeau de fumul din club. Desi dotat cu un sistem de aerisire, acesta nu functiona la momentul sosirii mele in club. Recunosc, cu mana pe inima, ca mi-au dat lacrimile mai rau decat atunci cand am fost abandonat de bf in centrul orasului Sibiu.

Atrag atentia, cu aceasta ocazie, comunitatii LGBT din Timisoara si zonelor limitrofe acesteia, ca sunt prostiti/inselati fara scrupule, le este oarecum bagata mana in buzunar si le este stors portofelul… Bine ca nu exista si POS in club, ca altfel si conturile bancare aveau aceiasi soarta! Haideti totusi sa nu fim chiar bataia de joc a domnului Ricky pentru ca, in fond, noi lucram pentru banii respectivi si totusi consideram ca la cat de gay friendly este Timisoara am putea sa ne distram in grupulete prin alte cluburi din oras. Nu va dau alternative, pentru ca voi, cititorii locali, deja le cunoasteti!

Vom auzi cu siguranta ca exista alternativa la club si anume Sauvage Club Timisoara, insa stim destul de bine ca cei de la Sauvage si-au pierdut clientii in favoarea Delirio, care momentan este in reabilitare fonica!

0
1 Comment
  • Xxx
    April 29, 2013

    S-a întors ‘nebunul’ in timisoara ceea ce mă sperie, dar apreciez enorm de mult ceea ce zice! Impartialitate frate, impartialitate! Dj-ul asta nu lingea paharele si prin Sauvage? Lol, fata cât de penibila poți fii: mai ți minte când ii propuneai la Gabi sa își reamenajeze clubul cu bare pt dansat si VIP Area?

    Unde e fair-play-ul? 7 lei o apa plata:))) 6 lei o bere!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *