Arhiepiscopia Timişoarei în scandal…

Hello, hello!

Stiu, dar chiar stiu ca vom fi aratati cu degetul după acest post, cum s-a întâmplat si in cazul Preotului Paroh de la Ersig (Caraș-Severin), Capota Dragoș Vasile! Insa, pacatul este al nostru si al nostru va rămâne! Noi vom fi cei care vom ajunge in Iad si vom face baie in cazanele de smoala ale lui Cel Rău

boanchesDoamnelor si Domnilor, astăzi vom vorbi despre: ATENȚIE!!! Consilierul Economic al Episcopiei Timișoarei, nimeni altul decât: VALENTIN BOANCHEȘ este luat in colimator de aceasta data, pam-pam! Cred ca ne suna destul de cunoscut acest nume, dat fiind faptul ca, ”colegii nostri” de la deBanat.ro, au publicat in 27 aprilie 2011, acest material: ‘Banu-i ochiul dracului: deviz fictiv la o parohie timisoreana‘, sa nu care cumva sa va ganditi ca acest parinte este slujitor in Casa Domnului pe ochi frumosi. Din articol se poate subintelege usor abuzul de putere de care da dovada aceasta persoana si nu numai.

Cu ceva timp in urma l-am gasit pe parintele Boanches pe un site de socializare al comunitatii GAY, dar vai! Tocmai parintele Boanches statea chat-uia sau isi dadea date-uri cu semenii lui, pretinzand ca nu ar face parte din prestigiosul cler ecumenic. Corect, dupa acest post GayGossip Romania, va fi bine mustrat de restul comunitatii care se va imparti in doua categorii: una pro-parinte si una-anti parinte. Insa vrem sa atragem atentia, ca jobul acestui om este unul prestigios, plin de influenta si nu ne rezumam la atat. Este corect, nu ne intereseaza ce face el in viata lui privata, atata timp cat nu condamna comunitatea GAY; insa in momentul in care o face, atunci va trebui sa ii urmam un “Bun venit in club!” parintelui Boanches Valentin. Astfel am obtinut un numar personal (mentionat ulterior) al parintelui Boanches si l-am invitat la o partida sexuala, fiindca a lui sotie nu isi facea treaba.

Vom posta mai jos discutiile de pe platforma de socializare, in care parintele face un exchange de numere de telefon si asteapta sa fie sunat pentru a se intalni cu interlocutorul in vederea unei partide frumoase de sex!

vali1

 

Acum stau si ii intreb pe userii din Timisoara si zonele apropiate orasului, cati nu isi aduc aminte de acest profil? Cati nu au fost contactati de acest profil? Cati nu au avut cel putin o intalnire cu acest profil? Eu, imi si aduc aminte cum a fost prima intalnire, intr-o masina gri metalizata si cu straie de biserica.

vali3 KopieDar vai, ce ne facem? Parintele Boanches doreste sa vada o poza inainte de toate! Va mai aduceti aminte de conversatia telefonica a preotului Capota Dragos Vasile? Avem si in acest caz o conversatie telefonica! Doritorii de senzatii tari sunt rugati sa ne lase un comentariu pentru a o posta, in schimb va putem oferii date exacte despre, ora si data la care parintele Boanches Valentin a fost sunat!

Multumim colegilor de la Vodafone Romania SA pentru amabilitatea de a ne pune la dispozitie prin serviciul online MyVodafone lista de apeluri efectuate catre numarul parintelui Boanches Valentin.

valiboanches

Foarte simplu de demonstrat ca acest numar de telefon este al lui! Cum? Exista un contract de prestari servicii intre Parintele Vladica (Valentin Boanches) si Orange Romania SA.

valiboanches1Sa nu cumva sa credeti ca aceste lucruri nu ii sunt aduse la cunostinta parintelui Boanches, pentru fatarnicia de care a dat dovada! Pentru egoismul lui si pentru simplul fapt ca a condamnat ani la rand comunitatea homosexuala, el care face parte din acelasi cer, care imparte ”placerile carnale”, ca si noi! Sa fim intelesi, preotia la noi in tara este o chemare, nu este un job! Stim si cunoastem ca aceasta meserie la noi este tratata ca un job, insa reamintim conducerii BOR ca aceasta meserie este o chemare!

Cititorii care doresc sa asculte inregistrarea telefonica dintre parintele Boanches si personajul nostru sunt rugati sa ne lase un comentariu si il vom posta fara vreo remuscare, atata timp cat legea romaneasca ne permite sa facem acest lucru. Noi, pe aceasta cale, ii dorim parintelui Boanches multi bani si sa il slujeasca pe Domnul Dumnezeul lui fara a mai condamna vreodata persoanele gay!
 

0
8 Comments
 • funnyka
  February 5, 2013

  Astept convorbirea:)))as fi curios ce ar avea omul de zis despre articol

  • Gossip
   February 7, 2013

   Omul nu cunoaște sa-l cheme Valentin dar o face… Si nu are treaba cu Biserica!

 • Alin
  February 7, 2013

  Şi eu vreau să aud convorbirea :D

 • marian bogdan
  April 3, 2013

  Sunteti cumva homofobi cei care ati postat asta? Cred ca doar invidiosi ca k o face mai bine decat voi…. fa va fie rusine de persoane fara scrupule ce sunteti……. disperati dupa sume mici de bani care vi se ofera pe un articol…… urat mod de a iesi in evidenta.

  • Gossip
   April 4, 2013

   Este un site non profit! Nu avem de ce sa ne rusinam … Sa se rusineze ei, de ceea ce fac!

 • me me
  April 13, 2013

  sa auzim convorbirea!

 • Nicu Minescu
  December 7, 2016

  Mai cacatilor in pantaloni hotaritiva odata ori vodafone ori orange nu vedeti ca va incurcati in minciuni TIRFE NEMERNICE Ce sinteti jeguri penale frustrati etc. Mergeti la izvin au aia niste armasari….si lasati oamenii in treaba lor mincatori de rahat ce sinteti

  • under2
   January 26, 2017

   Ma-ta are domnule!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *