De ce sunt gay?

Eu stiu prea bine ca nu m-am nascut genetic deformat, pentru ca sunt un soarele si luna pe pamant… Adica, ori te ard la curul gol ca soarele ori ma las plin de mister ca o luna. Ei, hai ca deja salivati si nu se cade… Is aici pentru a va spune lucruri serioase, sa-nebunesc de nu!

60140024Uitandu-ma ca prostu pe “YouTube”, mi se recomanda un clip destul de interesant. As vrea sa-l dedic celor care au intrebari de genu: “De ce sunt Gay?”, “Cum am devenit Gay?”, “Gay este oare, normal?” sau “Gay e Boala psihica?”… Poate, cu aceasta ocazie isi gasesc raspunsul si heteroii homofobi care ne-au condamnat (ce nashpa suna!!).Pula mea, is nascut in ’84 nu-mi aduc aminte daca mi s-a dat suc/gelatina/mirinda din ala din Marijuana, da’,  cred ca de acolo mi se trage faza asta cu GAY! Bine, acum stim toti ca sunt si Gay, tampiti… unii mincinosi, altii hoti… Pula mea, ca in orice comunitate… Altii pe tocuri, cu țâțe… Oh, fuck… am zis țâțe!! Toti suntem normali, la fel ca tine, bai ala care citesti si faci fața de homofob. Eu pot da exemplu expresia asta: “Atata timp cat nu are de-a face cu mine sunt absolut normali doar ca au alte dorinte fața de tine”.

Apropo, postul se adreseaza doar celor care au intrebariile de mai sus. Ca va povestesc chestii si personale acum sa ma ierte sfantu’… Mai trebuie din cand in cand, gen: bai, am prieten de prin 21 septembrie 2013. Adica ma regulez cu unul de atunci! Da’ tu, tre sa socializez fain tu ca e magyar “poate pup si eu buletin unguresc!” (András, mno hai fa-ma ungureste!). Bai, e fain acum… fara vrajeala! Am mâțe, futa-ma Hector daca le pot intelege logica pițipicilor. Atat bai, ca ce-i mult strica… prea multe informatii intr-un post!

Tre’ sa va povestesc, oricum, cum s-o rezolvat problema cu Valentin Vitvitchi si a lui avocata Mirinda! E un post mai amplu, acum doar il rumeg! Hai, va spune nenea tschuss si nu uitati de intrebariile de mai sus!

 

0
3 Comments
 • David Ardelean
  May 9, 2014

  Hmmmmmm……Asa te nasti. Nu alegi ce vrei tu. Am 16 ani si urasc sa fiu asa >.< imi este asa rusine de mine…Parinti nu o sa accepte niciodata asta… Probabil o sa ma stranga de gat =))))))))))))))…..dar mna nu am ce sa fac… :/

  • under2
   May 9, 2014

   Eu cred ca situatia nu e chiar asa complicata si intrebarea era retorica, eu cunosc raspunsul meu.

 • kisp
  May 21, 2014

  macar nu sunt mainstream!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *