De astazi timisorenii vor face naveta la Cluj

Pentru a doua oara, Primarul Timisoarei Nicolae Robu, INCHIDE ILEGAL clubul gay din Timisoara pentru 30 de zile.

De aceasta data, primarul homofob ia decizia si semneaza intentionat actul de suspendare a activitatii a clubului Delirio de pe str. Lucian Blaga nr. 1 in baza a doua procese verbale deja CONTESTATE LA JUDECATORIE, procese verbale efectuate tot de… surpriza, subordonatii sai – politistii locali si Serviciul Protectia Mediului din cadrul… Directiei Politiei Locale.
Robu da ordin, angajatii se conformeaza! Ca totul sa fie legal, este de ajuns ca politistii locali sa dea doua amenzi clubului pentru deranjarea linistii publice. Se incropesc pe hartie si niste masuratori, la care NICIODATA un reprezentant al clubului NU A FOST chemat, invitat sau prezent. In conditiile astea nu ai de unde stii daca masuratorile au fost facute cu adevarat, daca ele au fost facute la 1,5m distanta de perete, daca geamurile erau inchise sau deschise, nu am stiut si nu am vazut nimic. Dar amenzi am primit. Amenzi si procese verbale care au fost imediat atacate la Judecatoria Timisoara in termenul LEGAL de contestatie, ele fiind obiectul dosarului 14710/325/2013.

Conform legii, in consecinta atat timp cat asupra faptelor constatate prin aceste procese verbale de sanctionare planeaza incertitudinea validarii de catre instanta de judecata a sanctionarii subscrisei, pana la pronuntarea unei hotarari definitive aceste fapte nu pot atrage o alta sanctiune contraventionala complementara.

NETINAND CONT DE FAPTUL CA ACESTE PROCESE VERBALE SE JUDECA IN INSTANTA, pe baza lor, primarul homofob Robu inchide iarasi activitatea clubului.
De ce homofob? Pentru ca stia de la inceput ce fel de club e (avem stenogramele sedintei Consiliului Local), a fost informat de “activitatile imorale” din acest club (daca a te putea distra si socializa cu prietenul tau intr-un spatiu safe pentru tine si comunitatea ta inseamna imoral…), pentru ca s-a facut lobby si s-au pus presiuni ca sa inchidem clubul si pentru ca Primarul ne-a trimis toate controalele posibile. De acesta noi il consideram homofob. Si nu prea imi dau seama cum un Primar atat de homofob crede ca astfel va transforma Timisoara intr-un oras… european.

Sa le fie rusine incompetentilor din Primarie, cu Robu in frunte! Am putea depune o contestatie la decizia Primarului, nu? Am si depus. Raspunsul trebuie sa vina legal in cel mult 30 de zile. In campania electorala Robu se lauda ca daca va castiga, raspunsurile vor veni in 15 zile. Robu e un mare SARLATAN! La prima contestatie depusa pe, ATENTIE, 8 aprilie 2013, RASPUNSUL NU A VENIT NICI AZI 5 IULIE 2013, la 4 luni distanta!!! Nu numai ca nu a fost respectat termenul maxim de 30 de zile, dar promisiunile din campania electorala s-au transformat in minciuni. Daca dupa 4 luni nu a venit raspunsul la prima contestatie, cand credeti ca va veni la a doua? Cel devreme dupa ce vor trece cele 30 de zile de suspendare a activitatii. Iar apoi, va trimite un nou control si tot asa…

In consecinta, cei care vor avea de suferit vom fi noi (care am pus o groaza de bani si suflet in aceasta afacere, care am oferit locuri de munca oamenilor din comunitate, un spatiu sigur unde sa se poata desfasura fara ca altii sa-i judece sau molesteze) si comunitatea per ansamblu.

Ne pare foarte rau ca trebuie sa facem anuntul asta dar, ca sa respectam legea, asa cum suntem noi mereu obisnuiti, la presiunea pe care Primaria Timisoara o face asupra noastra, ne simtim nevoiti sa inchidem acest punct de lucru si sa deschidem o alta locatie Delirio Timisoara intr-un spatiu mai primitor, fara vecini homofobi si unde sa putem organiza petreceri frumoase si decente, ca si pana acum, nestresati de presiunea autoritatilor locale. Insa ne este teama ca aceeasi atitudine o vor avea…

Va vom tine la curent cu noua locatie Delirio Timisoara care trebuie sa fie net superioara ca si calitate celei vechi.

5 iulie 2013
Lucian Dunareanu
tel. 0743655258

 

603773_107919676031529_1338099219_n

 

Buna ziua Stimata Natiune,

Asa isi incepe pledoaria finala organizatorul de evenimente, Lucian Dunareanu, despre inchiderea/ suspendarea activitatii de la punctul de lucru Delirio Timisoara. Bineinteles, acuzele aduse primarului Timisoarei sunt putin dure si nefondate, am putea spune, insa aceste acuze au si un fond dupa spusele dansului.

 

Acest post il scriu in numele intregii comunitati LGBT din zona de Vest si dorim sa-i multumim domnului Lucian Dunareanu ca a lasat fara vreo posibilitate de entertainment, cel putin 5 judete din zona de Vest. Din cunostintele noastre cel mai apropiat club gay de Timisoara, Resita, Arad este cel de la Cluj, unde party-urile sunt cum sunt.

delirioPutem spune ca acest demers a fost facut, putin tardiv si eu, l-as fi facut de la prima abatere a Primariei Municipiului Timisoara. Insa aceasta plangere este facuta impotriva Consiliului Local Timis, Directia Politiei Locale.

Asa cum am spus, la Cluj, va rog trimiteti-mi orice informatie cu privire la aceasta problema pentru a o ridica in fata celor de la Primaria Timisoara, asa am sa spun si acum: ‘este problema voastra si va doresc multa bafta’, insa sa nu uitati, comunitatea Timisoareana va multumeste! Din aceasta decizie am putea intelege ca Lucian Dunareanu ii doreste pe timisoreni si nu numai mai aproape, eventual facand naveta la Tzluj unde “tăt îi puf şi lală!” Il asigur pe Lucian ca multi timisoreni vor face naveta la Cluj, asa cum am facut-o eu insa nu pentru party-urile dansului ci pentru interese personale!

Eu nu pricep cum puteti sa-l acuzati pe Robu de homofobie ca mai apoi sa spuneti ca deschideti clubul in alta parte dar sub autorizarea primarului homofob!? Imi explicati si mie va rog frumos? Fara suparare, asta face parte din categoria celor care se adreseaza prostimii si sfideaza logica celorlalti. Textul cu declaratia dvs. il gasiti mai sus!

Acestea fiind spuse noi va multumim si va uram o colaborare linistita cu Primaria Municipiului Timisoara, nu inainte de a va aduce la cunostinta ca aici este totusi Timisoara, oras conservator dar cu o minte destul de deschisa si acest oras nu se numeste Kolozsvár!

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *