Aviz timișorenilor…

Noi avem o problema! Astă inseamna ca ne permitem sa discutam chesti serioase.

Dragii nostri, voi când mergeti la baie la “căşile” voastre rupeti peretii!? Va bateti de faţă cu părintii vostri si cu toata lumea si va simtiti, apoi ofensați!?

Va anunt cu aceasta ocazie ca conducerea Clubului Elixir isi va rezerva dreptul de a selecta clientela. Încercând să impună regulamentul ce-l detine pe site-ul oficial. In principiu ve-ti fii buni platnici pentru distrugerea oricărei parti din club si clădirea în care clubul isi are locatia. Plus cei care fac scandaluri si se bat in incinta clubului vor fii drastic penalizaţi; primind interdictia de a mai intra in incinta localului.

In cercul timisorean se cunosc persoanele deja vizate, drept pentru care nu ne permitem ‘luxul’ de a le face reclamă gratis. Insa avertizam cu drag ca v-om colabora cu dânșii (Conducerea Clubului Elixir) pentru viitorul nostru topic: Perete de fotografii.

Acolo ve-ti gasii pozele celor care au o reputatie proasta si antecedente in club.

Din momentul in care care sunteti online limbajul cu privire la caracterul si statutul social il vom decide noi si mai atentionam ca va fii unul licențios.

Nu suntem curiosi sa va cunoastem asa ca va rugam sa nu ne întindeţi mâna deoarece va jucati cu chibritele. Nu toleram comportamentele persoanelor adulte care strica reputatia comunitătii LGBT, indiferent care ar fi această reputatie. Daca ne adunam la club, ne dorim să nu vedem paharele si sticlele care zboară pe langa noi cum de altfel nu ne dorim să vă vedem intinsi pe jos de alti membri din comunitate. Daca aveti exces de testosteron sau estrogen sunteti rugati sa il eliminati la intrarea in care clubul isi are domiciliul sau la iesirea din clădire.

Totodată, Club Elixir vă sprijina în eventualele incidente petrecute în afara clubului cu o declaratie legală. Pe aceasta cale rugam si încurajăm clientii clubului in a depune o plângere legală impotriva celor care au savarsit o fapta care nu corespunde legislatiei acestei ţări (agresiuni, furturi, tâlhării).

Pentru siguranta clienților săi, conducerea clubului poate folositi telefonul companiei pentru comenzi de taxi la adresă si cred ca nu mai este necesar sa va anuntam ca orice client este liber sa sune in mod gratuit la Serviciul de Urgență 112.

Nu încurajăm în nici un fel de comportament infractional si totodata ne permitem sa deschidem acest topic pe site-ul nostru in conformitate cu legislație României. Acestea fiind spuse va salutăm cordial si Club Elixir vă aşteptă conform programului de functionare afişat pe site-ul oficial Club Gay Timișoara

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *